Slide background
Институт за математика

СТУДИРАЈ НА ИНСТИТУТОТ ЗА МАТЕМАТИКА!

Математичарите се издвојуваат со аналитичкиот начин на расудување, желбата за решавање задачи, практичноста и егзактноста. Биди МАТЕМАТИЧАР ! Биди дел од тимот кој ги поставува новите стандарди на современиот начин на живеење! Студирај на Институтот за математика! 

Почитувани посетители, оваа страница е во изработка. Во меѓувреме посетете ја старата страница на Институтот за математика на следниот линк: 

Соопштенија

Следни испити

Октомври/Ноември
П В С Ч П С Н
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
сите

Резултати од испити

по датум     по предмет


© 2021. Институт за математика, ПМФ, УКИМ, Скопје.